Fostul candidat la Preşedinţie, Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU(SL) la Senat, critică autorităţile, acuzandu-le de multiple abuzuri asupra oamenilor, intr-o perioada in care prioritatea ar trebui sa fie grija faţă de aceştia si indrumarea lor, concluzia sa fiind: ”Autorităţile vor să ne înnebunească înainte să murim de COVID”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Este foarte trist ce se întâmplă în prezent, iar dacă este să ne gândim cum a fost gestionată întreaga perioadă de pandemie, mie nu-mi vine să cred cât de multe abuzuri se întâmplă zi de zi şi cât de multe abuzuri îndură poporul acesta. Parcă e un blestem pe noi. Nu numai că nu mai avem încredere în nimeni şi nimic în ţara asta, dar ne confruntăm cu lipsa de medicamente pentru bolile cronice, cu lipsa atenţiei medicale pentru bolnavii cronici, pentru că doctorii nu au mai putut desfăşura actul medical în condiţii normale ţinând cont de toate restricţiile. Apoi ne confruntam şi cu această dezinformare; vedeţi cum se joacă ei cu cifrele (n.r. cazuri Covid) şi cu mintea noastră. Eu cred că vor să ne înnebunească înainte să murim de Covid”, a afirmat Bruynseels.
Ea acuză şi ”abuzuri sufleteşti” asupra românilor: ”De la libertatea credinţei şi libertatea noastră religioasă, până la tot ceea ce noi credem şi simţim în naţiunea asta”.
Ea se întreabă ce şi-au propus cu adevărat autorităţile.
”Pentru că dincolo de toate eu nu pot să cred că există atât de multă lipsă de competenţă. Să nu comunici corect oamenilor, să nu le explici ceea ce trebuie să le explici şi apoi să vii să aplici sancţiuni şi să-i tragi la răspundere. Să dai cu barda în poporul român atunci când trebuie, de fapt, să-i oferi grijă şi mai multă înţelegere, mi se pare totalmente nepotrivit.”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.