Liderul RE: START ROMANIA Ramona Ioana Bruynseels, anunţă, într-o postare pe Facebook, că ”super-antreprenorul Cătălin Iordache a intrat în echipa RE: START ROMANIA”. Acesta va deşţine conducerea filialei Bucureşti a părtidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coform Ramonei Ioana Bruynseels, Cătălin Iordache este ”un antreprenor de succes, patriot, fondator al companiilor C&I, OGNIVIA, Zboară Gratis, Brasilrecca, administrator de hoteluri şi restaurante, fost ofiţer IGP, absolvent de drept şi studii economice”.

„Consider intrarea mea în politică o bună ocazie pentru perfecta înţelegere a acelor adevăruri despre care nu ne place să vorbim, dar care au generat marile noastre „ghinioane” istorice. Am intrat în Partidul RE:START ROMÂNIA fără grija procentelor, cu proiecte şi convingeri noi. Criza politică şi socială din România de astăzi este rezultatul ambiţiilor politice ale conducătorilor celor mai importante partide de până acum. E timpul unui RE:START din rădăcini”, afirmă Iordache.

Cătălin Iordache consideră că misiunea RE: START ROMANIA este deosebit de importantă. Principala preocupare a acestuia este educaţia, pe care o consideră ca fiind cel mai important remediu social.

”De aceea se impune schimbarea structurală a întregului regim politic românesc”, scrie Bruynseels..

În Partidul RE:START ROMÂNIA, Cătălin Iordache deţine funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.