Liderul deputaţilor PNL Raluca Turcan afirmă că liderul PSD Liviu Dragnea şi "camarila" au toate motivele să se teamă de referendumul anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru că, de această dată, completul va fi constituit din peste 18 milioane de români care vor spune NU corupţiei şi NU deturnării legii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Preşedintele Klaus Iohannis cheamă românii să scape ţara de corupţi!  Prin cele două teme anunţate astăzi de Preşedinte - interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi interzicerea OUG-urilor pentru legile justiţiei - lupta împotriva marii corupţii din România poate fi salvată. Răspunsul românilor la cele două probleme supuse referendumului va pune capăt celor mai grave abuzuri săvârşite în această ţară şi va constitui o garanţie a domniei legii asupra intereselor personale ale oamenilor de la putere", afrimă Turcan.

Ea avertizează că "Dragnea şi camarila au toate motivele să se teamă: de această dată, completul va fi constituit din peste 18 milioane de români care vor spune NU corupţiei şi NU deturnării legii".

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai, acestea fiind interzicerea aministiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi interzicerea adoptării de OUG în domeniul în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare. "Societatea a obosit să urmărească dacă cei interesaţi şi-au mai dat o ordonanţă de urgenţă şi trăieşte cu teamă fiecare zi în care este anunţată şedinţă de Guvern, a cărei ordine de zi reală nu se cunoaşte", a declarat preşedintele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.