Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, marţi, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, despre poziţionarea în scandalul Rareş Bogdan-Bogdan Aurescu, că este de partea PNL şi că consideră că este necesară o discuţie în Biroul Politic al partidului, următoarea şedinţă urmând să aibă loc în două săptămâni. Turcan a mai afirmat că riscăm să se transmită semnale negative în legătură cu susţinerea ministrului de externe în Guvern, într-o perioadă delicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Raluca Turcan a fost întrebată de partea cui este în conflicul intern din PNL între Rareş Bogdan şi Bogdan Aurescu, ea afirmând că este ”de partea PNL”.

”Cred că e necesară o discuţie în Biroul Politic pe care îl avem şi nu atât încât de acolo să iasă un învingător ci cred că un partid care acordă susţinerea unui ministru şi care are lideri care au puncte de vedere argumentate, aceştia sunt obligaţi să discute lucrurile acestea în interior. De aceea eu chiar cred că în viitoarea şedinţă lucrurile trebuie clarificate pentru că riscăm să se transmită inclusiv semnale negative în legătură cu susţinerea pe care ar avea-o ministrul de externe în guvern, din perspectiva unei perioade delicate”, a spus deputatul PNL.

Ea a menţionat că aşteaptă aceast discuţie în partid. 

Despre momentul în care se va reuni conducerea PNL, Turcan a spus: ”Am înţeles că în două săptămâni”, explicând că statutar, BPN  trebuie convocat o data pe lună şi au păstrat această cadenţă.

Raluca Turcan a mai spus că scandalul a fost ”regretabil” şi ”ca PNL să fie relevant trebuie să fie puternic şi nu are nevoie să fie slăbit”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.