Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că, în acest moment, instituţiile publice se află "într-un fel de audit" şi că este posibil ca în urma acestuia unele persoane să fie nevoite să îşi găsească un alt loc de muncă. "În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară, ci obiectivul este ca bunăstarea să fie acompaniată de funcţionarea corectă şi eficientă a instituţiilor publice. Dacă în urma acestui audit vor fi identificate persoane care pot fi folosite în alte sectoare, atunci cel mai probabil îşi vor găsi alt loc de muncă", a spus Turcan, adăugând că perspanele "care muncesc corect, eficient, profesionist nu au niciun motiv de îngrijorare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebată, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă se confirmă că 150.000 de bugetari din România vor rămâne fără loc de muncă, Raluca Turcan a declarat că obiectivul PNL nu este să dea oameni afară.
 
"Toate aceste evaluări cred că se fac la Ministerul Muncii. În momentul de faţă, pot să vă spun că instituţiile publice sunt într-un fel de audit. În principiu, obiectivul PNL nu este să dea oameni afară, ci obiectivul este ca bunăstarea să fie acompaniată de funcţionarea corectă şi eficientă a instituţiilor publice. Dacă în urma acestui audit vor fi identificate persoane care pot fi folosite în alte sectoare, atunci cel mai probabil îşi vor găsi alt loc de muncă. Însă nu vreau să vehiculez nişte cifre care să alarmeze oamenii. Până în urmă, în instituţiile publice cei care muncesc corect, eficient, profesionist, nu au niciun motiv de îngrijorare”, a declarat Turcan.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.