Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă, marţi, că felul în care este dusă campania internă din PNL, ”cu argumentele mincinoase ale PSD” şi încercarea de dezbinare, face rău partidului. Aceasta militează pentru unitate şi afirmă că PNL va exista şi după 25 septembrie. ”Întrebarea este, însă, cum vom arăta? Slăbiţi, atacaţi, sabotaţi în propria guvernare sau raţionali şi decişi să-i ţinem aproape pe cei buni şi să urmărim proiectele de dezvoltare însă contează foarte mult cum va arăta formaţiunea”, afirmă Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce se întâmplă acum în competiţia pentru preşedinţia partidului, faptul că unii se raportează la campania internă ca şi cum nu ar mai exista viaţă după 25 septembrie, face rău PNL. Trebuie să înceteze încercarea de acum a unor colegi de a-şi asuma legătura unică cu baza partidului.  Este o greşeală şi nu creează decât dezbinare”, a scris, marţi, pe Facebook, Raluca Tircan.

Aceasta susţine că toţi liderii care au obţinut rzultate bune în alegeri au o legătură strânsă cu baza partidului.

”Poate crede cineva că lideri care au dovedit performanţe electorale în organizaţiile pe care le conduc şi au muncit la firul ierbii, din casa în casă, om cu om, nu au legătura cu baza partidului? Altfel nu ar fi putut să obţină rezultate, decât mobilizând toţi membrii organizaţiilor. Liderul are responsabilitatea să mobilizeze, să facă echipele, să strângă energiile. Aşa cum a făcut Bogdan Huţucă la Constanţa şi cum începe sa facă Florin Cîţu la nivel naţional! Şi atacarea propriilor colegi, cu argumentele mincinoase ale PSD şi încercarea de învrăjbire şi diviziune între membrii de partid şi oamenii care-l susţin pe Florin Cîţu, sunt lucruri greşite”, a mai scris Turcan.

Ministrul Muncii explică din nou de ce îl susţine pe Florin Cîţu: ”Pentru echilibru şi pentru echipă. Asta cred eu că este bine pentru PNL şi poate face ca PNL să recâştige voturile pe care le-a pierdut la parlamentare (...) cred în unitatea PNL şi cred că PNL va continua să existe şi după 25 septembrie. Întrebarea este însă cum vom arăta? Slăbiţi, atacaţi, sabotaţi în propria guvernare sau raţionali şi decişi să-i ţinem aproape pe cei buni şi să urmărim proiectele de dezvoltare? Multe sunt vitale şi la nivel local şi la nivel naţional. Însă trebuie făcute, nu povestite”, a mai scris Turcan.

”Cei din afara PNL trebuie să vadă că dezbaterea din PNL este despre aşteptările lor, nu o luptă pentru funcţii”, a adăugat Turcan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.