Deputatul Raluca Turcan, a anunţat, luni, că liberalii au depus o nouă sesizare la CNA în legătură cu prezenţa liderului PSD, Liviu Dragnea, în emisiunea ”Viaţa satului” de la TVR. ”Somăm CNA să analizeze de urgenţă respectarea de către TVR a prevederilor privind promovarea electorală şi să ia măsurile ce se impun”, afirmă Turcan, care acuză TVR că s-a transformat în ”trâmbiţa PSD”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL a sesizat din nou CNA în legătură cu emisiunea ”Viaţa satului” de la TVR1. Transformarea TVR în trâmbiţa PSD cu încălcarea legislaţiei electorale şi sfidând cetăţenii plătitori de taxe pentru televiziunea publică nu mai poate fi tolerată! Suntem hotărâţi să adresăm sesizări instituţiei competente ori de câte ori legea este încălcată şi obligaţia de informare a TVR este transformată în manipulare pe faţă!, a scris, luni, pe Facebook, deputatul liberal Raluca Turcan.

Aceasta a precizat că o sesizare a fost depusă şi pentru prezenţa lui Liviu Dragnea în aceeaşi emisiune duminica trecută

”Săptămâna trecută, am sesizat CNA în legătură cu emisiunea ”Viaţa satului” de pe postul TVR1, unde Liviu Dragnea şi Petre Daia promiteau fermierilor râuri de lapte şi miere, fără niciun marcaj publicitar. Ieri, emisiunea ”Viaţa Satului” l-a avut invitat în platou iarăşi pe Liviu Dragnea, tot fără afişaj specific, deşi conţinutul emisiunii a fost vădit publicitar. Nu ne-am mira să îl revedem în platou pe Liviu Dragnea şi la emisiunea următoare, care pică fix în 26 mai când în România sunt alegeri!”, a mai scris Turcan.

Potrivit acesteia, liberalii somează CNA ”să analizeze de urgenţă respectarea de către TVR a prevederilor privind promovarea electorală şi să ia măsurile ce se impun”.

”Televiziunea publică trebuie să îşi îndeplinească rolul conferit de lege, atât în timpul campaniilor electorale, cât şi în afara lor. Postul public de televiziune este al publicului plătitor şi faţă de acesta are obligaţii, nu faţă de Liviu Dragnea!”, a mai scris Turcan.

Liderul PSD Liviu Dragnea şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, au fost invitaţi la emisiunea „Viaţa Satului” de pe TVR1, duminică, 19 mai, dar şi duminică 12 mai.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.