Vicepremierul Raluca Turcan susţine că după alegerile parlamentare este ”esenţială” reorganizarea instituţiilor publice, ea arătând că actualul Executiv lucrează, de la preluarea puterii, cu ”resursa PSD-ului” .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Practic, cât am stat aici la Guvernare a trebuit să lucrăm cu resursa PSD-ului, nicio altă angajare în plus pentru că aşa au decis printr-o lege în Parlament, Legea 55. După ce vom câştiga alegerile, este esenţial să reorganizăm marea majoritate a instituţiilor statului astfel încât să poţi cu adevărat să le profesionalizezi pe bază de concurs”, a afirmat Raluca Turcan, marţi seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Aceasta promite ”o triere mult mai atentă, pe bază de concurs” în instituţiile publice.

Viceprim-ministrul a apreciat că şi pentru mediul privat se vor crea scheme de investiţii care să creeze locuri de muncă ”mai bine plătite”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.