Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, marţi, că se gândeşte la invitarea lui Dacian Cioloş în partid, dar decizia va fi luată după dezbateri în interiorul formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom discuta. Să ştiţi că este un aspect la care ne gândim şi voi propune să reflectăm cum vom colabora pe viitor cu premierul Dacian Cioloş. Este un om care a avut, cel puţin pe domeniul Educaţiei, de care m-am ocupat, a avut nişte performanţe. Aşadar, vom discuta şi care va fi rolul sau colaborarea cu Dacian Cioloş. Nu am discutat lucrul acesta până acum”, a declarat Raluca Turcan.

Cât despre opiniile contrare ideii ca Dacian Cioloş să devină membru PNL, Turcan a precizat că tocmai acesta este rolul dezbaterilor.

”Când am spus că avem nevoie de discuţii şi dezbateri, asta înseamnă: să ai nevoie de discuţii şi dezbateri. Să auzi toate punctele de vedere şi să iei decizii”, a adăugat ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.