Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că ministru Carmen Dan trebuie să demisioneze după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. ”Carmen Dan a întârziat 339 de zile”, a scris Turcn pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Demisia trebuia să vină după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. România a avut încă aproape un an un ministru de Interne servil, incompetent, fără niciun proiect notabil. Doamna Dăncilă, dumneavoastră cât timp mai aşteptaţi?”, a scris, luni, pe Facebook, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

Aceasta spune că demisia lui Carmen Dan vine cu o întârziere de 339 de zile.

Carmen Dan, al cărei nume figura pe lista remaniabililor, a anunţat luni că demisionează de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a precizat că intenţia premierului de o schimba din funcţie nu are la bază raţiuni legate de lipsa de performanţă, iar, răspunzând unei întrebări, a spus că se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.