Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a comentat, vineri, într-o conferinţă de presă, criticile aduse de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, privind lipsa de implicare în măsurile privin prevenirea valului 5 al pandemiei. El a arătat că ”acest gen de declaraţii din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă în favoarea sănătăţii publice, din punctul său de vedere, nu au niciun fel de valoare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu ştiu cine m-a acuzat de pasivitate, aşa că acest gen de declaraţii, din partea unor persoane care probabil că nu ştiu ce înseamnă o activitate responsabilă, în favoarea sănătăţii publice, din punctul meu de vedere, nu au niciun fel de valoare”, a spus ministrul în conferinţă.

El a arătat că lucrează alături de colegii săi în fiecare zi, foarte mult, pentru a pune la punct un sistem funcţional care trebuie operaţionalizat în aceste zile, cum nu a mai existat în România de foarte mult timp.

”Lucrul ăsta pe care l-am rezolvat în 45 de zile cred că merită, dacă nu aprecieri, măcar abţinerea unor persoane de la a critica ceva care fie nu cunosc, fie nu înţeleg, fie pur şi simplu au o frustrare pe care şi-o manifestă în spaţiul public”, a afirmat Rafila, vineri, într-o conferinţă de presă.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe l-a criticat, într-un mesaj pe Facebook, pe ministrul Sănătăţii de la PSD, Alexandru Rafila, el întrebându-se ”cât de real mai este interesul Ministerului Sănătăţii pentru pandemie câtă vreme, înainte de sărbători, opţiunea din partea ministrului a fost să venim cu alte relaxări, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla, iar acum doar tace şi doar face unele informări”.

PSD, prin vocea purtătorului de cuvânt Radu Ştefan Oprea, i-a răspuns, joi, liberalului Ionuţ Stroe, care îl criticase pe ministrul PSD al Sănătăţii, Alexandru Rafila, pentru modul în care a gestionat valul 5 al pandemiei.

”Dacă domnul Ionuţ Stroe nu cunoaşte măsurile luate până acum de ministrul Sănătăţii pentru prevenirea spitalizărilor şi deceselor COVID asta înseamnă că ori este preocupat mai mult de noile tendinţe în materie de vestimentaţie sportivă, fie pur şi simplu nu înţelege nimic din ceea ce se întâmplă”, a transmis social-democratul pe Facebook, precizând că acesta ”vorbeşte de funie în casa spânzuratului, ţinând cont de modul în care PNL a gestionat valul 4 al pandemiei.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.