Şeful DSU, Raed Arafat, a caracterizat relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis ca fiind una foarte bună şi a menţionat buna colaborare în timpul pandemiei de COVID-19, când şeful statului a adunat toţi specialiştii la aceeaşi masă pentru a lua cele mai bune decizii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat sâmbătă, la emisiunea Insider politic de la Prima TV, în ce relaţie este cu preşedintele Klaus Iohannis, Raed Arafat a spus că nu are nicio problemă cu şeful statului. 

”Foarte bună, cu domnul preşedinte nu am absolut nicio problemă şi chiar am colaborat foarte bine”, a declarat Arafat. 

Întrebat dacă vreodată Iohannis i-a reproşat ceva, Arafat a precizat că întotdeauna a avut o colaborare bună cu instituţia prezidenţială. 

”De când lucrăm împreună, mai ales pe pendemie, că înainte contactul era mai puţin, dar de când am lucrat pe pandemie, pot să vă spun că colaborarea a fost una excelentă şi părerea mea, pe perioada stării de urgenţă, dânsul ne-a dus pe toţi la o masă unde am luat decizii foarte corecte în perioada respectivă. Îmi aduc aminte de momentele când am avut şedinţe, nu erau secrete, dânsul ieşea cu declaraţii după, deci aceste discuţii la care erau invitaţi şi experţi şi miniştri, întotdeuna au avut un impact pozitiv pe partea de coordonare şi fiecare ştia, după asta, pe unde merge, cam ce are de făcut pe domeniul lui, dar era un consens. Stăteam în jurul mesei şi discutam şi prezentam fiecare punctul de vedere, ajungeam la concluzii şi ştiam că de aici mergem mai departe, de exemplu pe calea respectivă. Aceste consultări au însemnat foarte mult la început, pentru că starea de urgenţă oricum este declarată la nivelul Preşedinţiei şi preşedintele are rol. Dar şi după starea de urgenţă am avut o colaborare şi o coordonare foarte bună, împreună cu instituţia prezidenţială”, a declarat Arafat. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.