Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, a declarat marţi despre logo-ul României că acea frunză a fost plătită de statul român şi există o obligaţie de a o folosi pentru că Curtea de Conturi nu te iartă. El a menţionat că ceea ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum şi-ar fi dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a afirmat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News că există un logo, acea frunză pe care statul român este obligat să o folosească. 

”Am primit raport, a fost discutat, au fost studii de specialitate, acea frunză a fost plătită de statul român, există o obligaţie de a folosi acel logo pentru că Curtea de Conturi nu te iartă. Este o obligaţie. Este brandul de ţară. În acest moment din păcate au trecut ani şi nu a dat roade. Ştiţi bine discucţiile, ce constatăm astăzi este că nu s-a transformat într-un brand de ţară, cum ne-am fi dorit”, a arătat ministrul.

Radu Oprea a precizat că există un Consiliu format din specialişti, care funcţionează în minister, care se referă la brand şi ei trebuie să îşi spună cuvântul inclusiv pe noul logo propus de un jurnalist englez, dar a mărturisit că nu a avur reacţii bune de la colegii din minister. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.