Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a declarat că decizia carantinării unei localităţi trebuie să fie decisă de către specialişti, deoarece aceştia se bazează pe o analiză şi pe anumite proiecţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Radu Oprea a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, unde ar trebui să se afle decizia carantinării unei localităţi, la nivel local sau la nivel central. 
 
“Întotdeauna la specialişti. Întodeauna trebuie să ascultăm specialiştii pentru că trebuie să se bazeze pe nişte analize şi pe o anumită proiecţie care poate să vină doar de acolo. Am asistat, spre exemplu, la Timişoara la un joc de decizie politică cine să fie de vină pentru o astfel de decizie. A fost o decizie politică până la sfârşit, nu o decizie a specialiştilor. Întotdeauna trebuie să întrebăm specialiştii”, a declarat Radu Oprea. 
 
Întrebat dacă ar fi de acord cu carantinarea Capitalei, senatorul PSD a răspuns: “Cred că măsurile care fac ca să stavilim un pic valul acesta al treilea al pandemiei vor trebui luate, însă cele mai bune măsuri întotdeauna specialiştii ştiu să le spună”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.