Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a participat la CNC al PNL şi le-a transmis celor prezenţi că PNL e mai puternic ca niciodată şi că vor câştiga alegerile parlamentare, precizând că ”Dumnezeu e şi creştin şi liberal”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Doamna preşedintă Gorghiu, a partidului nostru - mi-e greu să vă spun doamnă, că eu v-am ales când eraţi domnişoară. Asta înseamnă că membrii partidului nostru evoluează. Nici eu nu mă consider bătrân, sunt numai vârstnic. (...) Liberalii nu îmbătrânesc niciodată. Cei care au îmbătrânit înainte de vreme ştim pe unde sunt, la un partid care îndrăzneşte să se numească liberal”, a spus preşedintele de onoare al PNL. 

El a mai spus că medicii i-au recomandat să evite supărările, motiv pentru care se uită mai puţin la emisiunile televizate, unde ”nişte tovarăşi care plâng cu lacrimi de crocodil de soarta partidului nostru”. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Noi şi dvs. suntem partidul brătienilor. (...) Cunoscând istoria partidului, PNL nu a fost niciodată aşa puternic ca astăzi. (...) Mă opresc aici cu ruga lui Dumnezeu să mă ţină în putere ca să contribui şi eu la campania electorală şi sunt convins că partidul nostru nu poate să nu câştige alegerile. Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu, care după părerea mea e şi creştin e şi liberal”, a mai spus Quintus. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.