PSD susţine că, în loc să ceară socoteală Guvernului cu privire la utilizarea fondurilor europene pentru finanţarea măsurilor de sprijin pentru populaţie şi firmele româneşti, cei de la USR ar trebui să le spună cetăţenilor la ce proiecte de investiţii va trebui să renunţe România pentru a acoperi gaura de 800 de milioane de euro, dată bugetului de miniştrii USR, prin aprobarea achiziţiilor aberante de vaccinuri anti-COVID-19 într-un număr care depăşeşte de câteva ori populaţia eligibilă pentru vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
PSD consideră că afirmaţia USR potrivit căreia măsurile de sprijin pentru populaţie ar fi „o fantezie electorală” reflectă o atitudine cinică şi dispreţuitoare faţă de milioanele de români afectaţi de creşterea preţurilor la alimente şi la energie, arată un comunicat de presă al social-democraţilor.
 
Potrivit sursei citate, acordarea voucherelor pentru alimente persoanelor cu venituri mici, precum pensionarii sau familiile cu copii, reprezintă o măsură necesară pentru atenuarea impactului economic negativ provocat de războiul din Ucraina.
 
„Catalogarea acestor măsuri drept «fantezii electorale» arată logica rudimentară a celor din USR, în contextul în care, în următorii doi ani, nu sunt programate niciun fel de alegeri în România”, conchide sursa menţionată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.