Social-democraţii i-au transmis premierului că singurul conflict constituţional este că el a patronat furtul din bani publici sub paravanul pandemiei. PSD mai spune Guvernul Orban a sabotat intenţionat sănătătea românilor şi nivelul lor de trai, fapt pentru care Executivul trebuie dat jos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au scăpat total de sub control pandemia! Au făcut chermeze în sediul Guvernului! Şi-au pus toate neamurile în funcţii publice! Au devalizat bugetul României, au dat tun după tun în vreme ce îi ţineau pe români închişi în case! Au fraternizat cu interlopii şi au devenit apărătorii proxeneţilor!  Au distrus mediul de afaceri autohton!  Au prăbuşit nivelul de trai al populaţiei şi nu au respectat niciuna dintre legile în vigoare! Acum, Guvernul PNL ar face orice pentru a rămâne la Palatul Victoria”, arată o postare făcută marţi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată adaugă că Guvernul Orban de ce îi e frică nu va scăpa şi va răspunde pentru tot ce a făcut, mai întâi prin moţiunea de cenzură şi apoi penal.

„Singurul conflict constituţional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie şi care a sabotat cu bună-ştiinţă sănătatea românilor şi nivelul lor de trai, să mai rămână în fruntea guvernului! De ce le e frică nu vor scăpa! Vor răspunde pentru tot ce au făcut! Mai întâi politic, prin moţiune, iar apoi penal, după fapta fiecăruia! P.S. Ludovic, să nu uiţi să îţi completezi CV-ul!”, a conchis sursa menţionată.

Ludovic Orban a afirmat că analizează posibilitate să sesizeze un conflict juridic de natură constituţională la CCR în legătură cu depunerea moţiunii de cenzură în vacanţa parlamentară. Premierul a adăugat că în 30 de ani nu a exista aşa ceva şi anume depunerea unei moţiuni de cenzură în vacanţa parlamentară.

PSD a depus luni moţiune de cenzură în Parlament, iar birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au hotărât ca citirea moţiunii să aibă loc într-un plen reunit în 20 august, ora 12.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.