Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu vor merge împreună la consultările de luni cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea premierului, PSD şi ALDE fiind reprezentate doar de către preşedinţii lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit invitaţiei făcute de către Klaus Iohannis, fiecare partid parlamentar putea veni la Cotroceni cu o delegaţie alcătuită din cinci persoane. De asemenea, partidele de guvernământ au fost chemate împreună la consultări, de la ora 15.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat pe Mihai Tudose ca propunere de premier a partidului la consultările de la Palatul Cotroceni, fiind înregistrate patru abţineri, şi niciun vot împotrivă.

Mihai Tudose a fost validat ca nominalizare de premier, iar doar patru social-democraţi s-au abţinut: preşedintele executiv Nicolae Bădălau, preşedintele PSD Olt Paul Stănescu, secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.