Consilierii Partidului Social Democrat Sector 1 vor depune, marţi, un proiect de Hotărâre de Consiliu Local pentru folosirea fondului de rezervă bugetară al primăriei pentru cheltuieli necesare asigurării de servicii pentru refugiaţii ucraineni găzduiţi de către instituţiile primăriei de sector.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem nevoie de fonduri publice şi de acţiune concretă pentru că refugiaţii nu pot fi sprijiniţi doar cu postări pe Facebook şi cu discursuri ipocrite, neacoperite de acţiuni concrete”, a transmis printr-un comunicat Petre Florin Manole, liderul PSD Sector 1. 

PSD Sector 1 solicită tuturor consilierilor locali indiferent de culoarea politică să manifeste solidaritate şi să se sprijine adoptarea acestui proiect.

”Solicităm de asemenea primarului Sectorului 1, doamnei Clotilde Armand să revizuiască proiectul de buget pe anul 2022 şi să includă fonduri consistente pentru a interveni în astfel de situaţii de urgenţă”, mai spune Manole. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.