PSD a transmis, luni, că ”redeschiderea grădiniţelor devine noua farsă liberală”, având în vedere că normele sanitare pentru deschiderea acestora nu au fost publicate deocamdată. ”Pentru copii şi familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!”, au transmis social-democraţii, afirmând că le-a fost greu liberalilor să-i pună la aceeaşi masă pe Nelu Tătaru, Monica Anisie şi Violeta Alexandru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iohannis anunţă că de azi se redeschid gradiniţe şi afterschooluri, Orban face şedinţă de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinţi au aşteptat zile la rând normele care nu mai apar. E şi greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri”, a transmis, luni, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se aşeze la aceeaşi masă trei liberali, Anisie, Tătaru şi Violeta Alexandru”.


”Ministrul Sănătăţii are o preocupare exclusivă, mega-licitaţia de măşti, ministrul Muncii trăieşte în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare. De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măşti pentru nevoiaşi, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocaţiilor se umple de praf. Pentru copii şi familiile lor, România este în #zodia IohanNICHT”, a mai transmis PSD.

Guvernul a decis că din 15 iunie se pot deschide creşele, grădiniţele şi after-school-urile, însă normele sanitare pentru deschiderea acestora în siguranţă nu au fost publicate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.