Social-democraţii au transmis, într-o postare pe pagina de Facebook a PSD, că PNL a furat banii de pensii şi de alocaţii prin licitaţii trucate, iar Curtea de Conturi a confirmat „tunurile PNL” data de Ministerul Sănătăţii în plină pandemie. Sursa citată precizează rezultatele controlului Curţii de Conturi sunt preţuri umflate de 12 ori pentru ca firmele PNL să aibă profituri cât mai mari şi despre produse sau echipamente predate înainte să fie semnate contractele sau să fie finalizată procedura de achiziţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PNL a furat banii de pensii şi alocaţii prin licitaţiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români şi bani cât mai mulţi în buzunarele liberalilor!”, arată o postare miercuri pe pagina de Facebook a PSD.
Sursa citată menţionează rezultatele controlului Curţii de Conturi efectuat la Ministerul Sănătăţii, în luna iunie.
„Curtea de Conturi confirmă oficial tunurile PNL de miliarde, date la Ministerul Sănătăţii, în plină pandemie. Rezultatele controlului sunt un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban: - preţuri umflate şi de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid; - ţeapă cu alcool sanitar şi manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete; - produse predate înaintea semnării contractelor şi echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziţie”, conform sursei menţionate.
PSD susţine că „liberalii au sifonat miliarde şi acum vin cu tupeu să ne spună că nu mai au bani de pensii şi alocaţii”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.