Reprezentanţii PSD au transmis că „Orban Cinicul” nu are bani pentru a dubla alocaţiile pentru copii, însă are pentru „tunurile PNL”. Sursa citată spune că premierul a dat zeci de milioane de euro pe măşti neconforme cu care a îmbolnăvit populaţia şi medicii, iar aceşti bani ar fi asigurat creşterea alocaţiile pentru un an întreg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Orban Cinicul are bani doar pentru #tunurile PNL, pentru dublarea alocaţiilor copiilor NU! Orban Cinicul a dat zeci de milioane de euro pe măşti neconforme cu care a îmbolnăvit populaţia şi medicii, bani suficienţi pentru majorarea alocaţiilor pentru un an întreg”, arată o postare de joi a PSD pe pagina de Facebook.
 
Sursa citată a adăugat că: „Orban Cinicul nu respectă legea. Doar cetăţenii au astfel de obligaţii. Guvernul PNL NU! Orban Cinicul trebuie să plece! Urgent!”
 
Premierul Ludovic Orban a afirmat joi că nu există resursele financiare pentru dublarea alocaţiilor, dar va fi căutată o soluţie pentru că alocaţiile să crească în acest an.
 
„Vom găsi o soluţie împeună cu Ministerul Muncii, cu Ministerul Finanţelor. Analizăm variantele pe care le avem la dispoziţie şi vom adopta o variantă care să ducă la creşterea alocaţiilor, dar, sigur, nu la dublarea imediată, pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a dubla acum alocaţiile”, a explicat şeful Executivului. 
 
 
Curtea Constituţională a respins miercuri sesizarea Guvernului privind dublarea alocaţiilor.
 
„Nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea”, a declarat Marcel Ciolacu, care a precizat că, PSD va depune moţiune de cenzură dacă nu vor fi dublate alocaţiile copiilor de la 1 august.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.