Reprezentanţii PSD spun că premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei "s-au lăudat obsesiv" că Romarm va produce măşti ieftine pentru români, însă "după o lună, rezultatul este doar gargară liberală - #zero măşti ajunse la populaţie". "Masca de protecţie ajunge simbolul făţărniciei liberale: Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează", afirmă PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Masca de protecţie ajunge simbolul făţărniciei liberale: Orban şi ai lui una vorbesc şi alta fumează! Premierul şi ministrul Economiei s-au lăudat obsesiv că firma de stat ROMARM va produce măşti ieftine pentru români. După o lună, rezultatul este doar gargară liberală - #zero măşti ajunse la populaţie. De fapt, au mai dat încă un tun de un million de dolari pe spinarea românilor", afirmă reprezentanţii PSD, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ei îi acuză pe reprezentanţii PNL de duplicitate.

"Duplicitatea devine politica lor de partid şi de stat. Cu mască, ei vorbesc ţării despre responsabilitate, respectul legii şi cât de mult îi protejează pe români. Fără mască, ne arată că guvernarea este, de fapt, un chef prelungit pe bani publici", mai spun reprezentanţii PSD.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.