PSD a transmis, vineri, că iresponsabilitatea PNL ”atinge cote inimaginabile”. ”Cum să spui că PSD e de vină pentru că tu, premier desemnat, ai fugit cu 10 minute înainte de vot, pentru că nu te votau nici colegii tăi?”, au transmis social-democraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Iresponsabilitatea liberalilor atinge cote inimaginabile. Cum să spui că PSD e de vină pentru că tu, premier desemnat, ai fugit cu 10 minute înainte de vot? Pentru că nu te votau nici colegii tăi?!”, au scris, vineri, reprezentanţii PSD pe pagina de Facebook.

Aceştia, folosind hastag-ul utilizat de Florin Cîţu ”RomaniiTrebuieSa Stie” spun că românii trebuie să ştie pentru ce ”sănătatea şi siguranţa lor a fost pusă în pericol”.

”Pentru că Ludovic Orban ar fi rămas şomer, iar singurul proiect de ţară al PNL, anticipatele ar fi picat. Acesta este singurul motiv pentru care ieri România nu a avut instalat un guvern cu puteri depline, în măsură să ia deciziile cruciale pentru sănătatea şi siguranţa românilor”, a mai transmis PSD.

Florin Cîţu şi-a depus, joi, mandatul de premier desemnat cu puţin timp înainte de votul programat în Parlament.

Vicepremerul Raluca Turcan a afirmat că ”PNL este singurul partid care poate asigura guvernarea României până la alegerile la termen” şi a acuzat PSD că a creat criza politică.

”Sigur, nimic nu mă mai miră la PSD, dar sper ca măcar acum, în plină pandemie de coronavirus, să renunţe la jocuri şi şicane politicianiste şi să înţeleagă că siguranţa şi sănătatea românilor sunt mai presus de orice. Nu ajungeam aici dacă nu determinau demiterea Guvernului pentru că am vrut să introducem alegerile în două tururi pentru primari - o cerinţă a întregii societăţi”, a scris Turcan pe Facebook.

Vineri dimineaţă, Florin Cîţu a afirmat că şi-a depus mandatul ntrucât nu a vurt să fie votat de ALDE şi PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.