Reprezentanţii PSD au precizat, într-o postare pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis va arăta astăzi ţării, în declaraţia de presă, „cât de strâmbă este Dreapta Unită” şi că după alegerile locale liberalii trebuie „să o ia mai (Nic)uşor cu pianul pe scări”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De astăzi, Iohannis o să arate ţării cât de strâmbă este Dreapta Unită. Şi că, după alegerile locale, liberalii trebuie să o ia mai (NIC)UŞOR cu pianul pe scări!”, arată o postare făcută luni pe pagina de Facebook a PSD. 

Reacţia vine în contextul în care şeful statului susţine luni, de la ora 18.00, o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni.

Candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a obţinut 42.73 % din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37.97%, indică datele provizorii după numărarea a 97,66% din voturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.