Social-democraţii au transmis că Guvernul pune economia pe ultimul loc, iar românii nu îşi pot plăti facturile. Reprezentanţii PSD mai spus că preşedintele Klaus Iohannis „abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică, bani pe care liberalii deja i-au împărţit din vorbe românilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Când pui economia pe ultimul loc nu obţii decât şomaj! Cu iluziile vândute de Guvernul PNL, românii nu-şi pot plăti facturile! Iohannis abia începe să negocieze la Bruxelles banii europeni pentru relansarea economică, bani pe care liberalii deja i-au împărţit din vorbe românilor. Aşa sprijină guvernarea PNL economia, cu miliarde fictive, alocate din pix”, arată o postare de vineri pe pagina PSD de Facebook.

Sursa citată reaminteşte că peste 400.000 de angajaţi din HORECA „sunt ţinuţi pe bară” de Executiv, iar într-un combinat din Târgovişte sunt anunţaţi 1.200 de şomeri.

„Realitatea este însă dramatică! 1.200 de şomeri sunt anunţaţi dintr-un foc într-un combinat din Târgovişte, provocând o bombă socială în zonă. Iar peste 400.000 de angajaţi din HORECA sunt ţinuţi pe bară de un Guvern care vede restaurantele drept posibile focare, dar a deschis de o lună sălile de păcănele. PNL a administrat prost pandemia şi a omorât economia!”, a conchis sursa menţionată.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri la Bruxelles că în negocierea bugetului multianual pentru perioada 2021-2027, va face eforturi ca România să obţină sume consistente din banii europeni în special pentru coeziune şi pentru politica agricolă. „Noi avem nevoie de aceşti bani pentru şcoli, autostrăzi, căi ferate şi multe alte programe ce pot fi acoperite din aceste sume”, a explicat şeful statului.

Preşedintele României participă, vineri şi sâmbătă, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles. Reuniunea va fi dedicată negocierii bugetului multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027 şi Planului european pentru relansare economică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.