Social-democraţii au transmis, luni, că incidentul de duminică de la conferinţa de presă a „ministrului Şomajului” Violeta Alexandru relevă dubla măsură a guvernării PNL. PSD susţine că poliţia e dispusă să amendeze un pensionar care îşi cere drepturile, însă nu a făcut nimic în privinţa lui Rareş Bogdan care a organizat o petrecere pentru fiica lui, la un restaurant din Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Incidentul de ieri (duminică - n.r.), de la conferinţa Ministrului Şomajului, Violeta Alexandru ne arată dubla măsură a autorităţilor în Guvernarea PNL. Pe de o parte, desant de poliţişti şi amenzi usturătoare la un pensionar obişnuit care şi-a strigat revolta faţă de Guvernul PNL pentru că i-a tăiat din drepturile câştigate prin Legea pensiilor”, au transmis social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că guvernarea PNL muşamalizează anumite evenimente, atunci când vine vorba de politicieni care fac parte din partid.

„Pe de altă parte, cercetări muşamalizate, fără amenzi, fără sancţiuni, la banchetul cu interlopi al lui Rareş Bogdan, prin care s-au încălcat flagrant restricţiile privind evenimentele private şi funcţionarea restaurantelor. De ce credeţi că Poliţia nu l-a amendat nici până azi pe Rareş Bogdan, dar i-a aplicat prompt o amendă pensionarului care a protestat?”, a conchis sursa menţionată.

Un incident a avut loc, duminică, în timpul unei conferinţe de presă a Ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după ce un pensionar recalcitrant a intrat în faţa jurnaliştilor şi a ministrului, strigând că vrea să i se mărească pensia, ameninţând ministrul şi jignind şi alte persoane prezente. Ministrul Violeta Alexandru a încercat să îl calmeze, iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să întrerupă conferinţa de presă pentru a discuta personal cu bărbatul, dar nu înainte de a spune că „PSD se foloseşte de necazurile oamenilor” şi că „PSD foloseşte oamenii”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.