Filiala ieşeană a PSD solicită ca proiectul de buget local să fie scos de pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului Local, pe motiv că nu au existat dezbateri reale asupra acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Filiala municipală a PSD Iaşi a precizat, marţi seară, într-un comunicat de presă, că Mihai Chirica, PNL, USR şi PMP i-au trădat pe cetăţeni şi forţează aprobarea unui simulacru de buget, netransparent, în dezacord cu nevoile ieşenilor.
 
Totodată, PSD Iaşi cere ca proiectul să fie scos de pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Consiliului Local.
 
“Reprezentanţii societăţii civile au reiterat o realitate sumbră şi dictatorială pentru Iaşi, pe care noi, social-democraţii, am semnalat-o şi am cerut să fie oprită: votarea bugetului pe repede înainte, fără dezbateri reale, conform Codului Administrativ! Solicităm amânarea dezbaterilor în consiliu şi demararea unor consultări reale cu ieşenii şi societatea civilă. Interesele meschine ale primarului Chirica şi ale consilierilor liberali au fost susţinute şi de consilierii userişti, constituindu-se la nivelul Consiliului Local o alianţă toxică PNL-USR-PMP“, susţine Bogdan Balanişcu, lider al filialei municipale PSD Iaşi.
 
Asociaţia Civica din Iaşi afirma, în urmă cu câteva zile, că adoptarea bugetului oraşului trebuie să fie o prioritate pentru decidenţii locali şi avertiza că şedinţa de miercuri a Consiliului Local are loc fără un dialog real.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.