Filiala PSD Gorj a anunţat, joi seară, că organizaţia PNL Târgu Jiu a trecut la PSD. ”Este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni”, afirmă social-democraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipa Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizaţii municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizaţiei PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea domnului Adrian Dăianu, directorul societăţii Edilitara, în funcţia de vicepreşedinte. Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni şi au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu şi, implicit, a judeţului Gorj”, se arată într-o postare de joi seară, pe pagina de Facebook a PSD Gorj.

Conform sursei citate, obiectivul conducerii PSD Târgu Jiu este ”acela de a câştiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor”.

”Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenenţa lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are uşile deschise spre toţi cei care vor să se implice activ în susţinerea proiectelor bune pentru judeţ, astfel că în perioada următoare sunt aşteptaţi şi alţi noi membri care se vor înscrie în PSD”, scrie în postare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.