PSD afirmă, după ce preşedintele Klaus Iohananis a respins numirea Liei Olguţa Vasilescu la Dezvoltare, că acesta a arătat că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România şi că va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”, anunţând că social-democraţii vor face uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe şeful statului să-şi rezpecte obligaţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
"Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil preşedinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătăţească viaţa românilor. Este mânat de frustrări personale şi nu ştie decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Preşedintele Beţe-n-Roate”", afirmă PSD, care îl acuză pe preşedinte că "face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investiţiile atât de aşteptate de cetăţeni".
 
În opinia social-democraţilor, "pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguţa Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată preşedintele României şi nici nu ar fi putut ocupa o funcţie de ministru". 
Eio consideră că Iohannis se contrazice, pentru că tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguţei Vasilescu la Ministerul Muncii, unde "a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării şi Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare".
"Urmează să facem uz de mijloacele legale şi constituţionale pentru a-l determina pe preşedintele „Beţe-n-Roate” să îşi respecte obligaţiile pe care le are faţă de lege şi de cetăţeni", anunţă PSD.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.