Social-democraţii au transmis că preşedintele Klaus Iohannis nu are viziune în domenii cheie pentru români - educaţie, sănătate şi economie. Aceştia adaugă că „demagogia, dublul standard şi politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului” şefului statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„România normală: măşti obligatorii - DA, măşti gratuite - NU! România educată: şcoală - NU, alegeri - DA! Romania resetată: pensii şi alocaţii - NU, afaceri de partid în pandemie - DA!”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD.
 
Sursa citată mai spune că „marile proiecte” ale lui Klaus iohannis sunt nişte „eşecuri naţionale”.
 
„Iohannis demonstrează zi de zi că îi lipseşte viziunea pe domeniile-cheie care privesc viaţa românilor: sănătatea, educaţia şi economia. Demagogia, dublul standard şi politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului său. Marile proiecte ale preşedintelui Iohannis sunt eşecuri naţionale, în care românii plătesc, iar liberalii se îmbogăţesc”, a mai precizat sursa menţionată.
 
PSD mai transmite că Guvernul PNL şi-a pierdut complet credibilitatea şi legitimitatea, fapt pentru care în august partidul va depune moţiune de cenzură.
 
„Puterea liberală şi-a pierdut total credibilitatea şi legitimitatea: fiecare zi la guvernare este încă o zi care face rău ţării! De aceea, în august punem #STOP haosului PNL!”, a conchis sursa amintită.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că PSD acţionează în Parlament cu un cinism inimaginabil doar pentru a câştiga câteva voturi în plus şi că el vede în această notă anunţurile social-democraţilor de a veni cu o moţiune de cenzură.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.