PSD a transmis, vineri, că dacă s-ar fi aflat la guvernare în acest moment ”cu siguranţă România nu se afla în haosul actual”. Social-democraţii acuză actuala guvernare că ştie doar să paseze responsabilitatea. ”Guvernaţi sau plecaţi”, a transmis PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă PSD ar fi fost la guvernare cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. NU să guverneze! Nu să găsească soluţii”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democraţii afirmă că astăzi ”a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la Metrou, după ce ieri românii au fost vinovaţii de serviciu şi ca urmare guvernanţii au introdus noi restricţii aberante, care fac mai mult rău decât bine (vezi cazul aglomerărilor din magazine ca urmare a reducerii programului)”.

”Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala Coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi”, a mai transmis PSD.

Ciculaţia metrourilor este blocată, vineri, din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.