PSD a transmis, marţi, că va sprijini în Parlament orice proiect de lege necesar protejării populaţiei de o eventuală epidemie de coronavirus. Social-democraţii au cerut Guvernului să trimită repede lista actelor normative necesare prevenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prioritatea tuturor politicienilor trebuie să fie sănătatea şi siguranţa românilor! Solicităm guvernului să elaboreze şi să trimită RAPID lista actelor normative necesare pentru a preveni şi a combate o eventuală epidemie de #coronavirus”, a transmis, marţi, PSD, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Social-democraţii anunţă că vor susţine orice proiect de lege pentru rotejarea populaţiei. 

”În condiţiile în care Guvernul PNL are atribuţii limitate, vom sprijini în Parlament adoptarea în regim de urgenţă a oricărui proiect de lege necesar protejării populaţiei. Este timpul ca guvernul să iasă din logica conflictuală şi să înveţe să colaboreze cu celelalte instituţii ale statului. Românii aşteaptă de la cei care îi conduc responsabilitate, solidaritate şi acţiune comună”, a mai transmis PSD.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.