Având în vedere situaţia critică în care a ajuns România după o nouă amânare la Bruxelles a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, PSD face un apel către toate formaţiunile politice parlamentare să iasă din logica orgoliilor de partid şi să colaboreze pentru realizarea unui plan naţional viabil care să fie aprobat la Bruxelles şi care să asigure absorbţia fondurilor europene disponibile prin acest mecanism, arată un comunicat de presă al partidului. Social-democraţii mai propun ca imediat după sărbătorile de Paşte să fie organizată în Parlament o dezbatere amplă pe acest subiect

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, PSD cere Guvernului să renunţe la atitudinea arogantă şi auto-suficientă pe care a manifestat-o în legătură cu PNRR până în prezent şi să accepte dialogul şi colaborarea cu toate forţele care pot contribui în sens pozitiv la realizarea acestui proiect naţional.

În acest sens, PSD propune ca imediat după Sărbătorile de Paşte să fie organizată în Parlamentul României o dezbatere amplă pe acest subiect la care să participe reprezentanţii Guvernului, parlamentarii şi experţii tuturor partidelor parlamentare, asociaţiile administraţiilor locale, reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor, organizaţii neguvernamentale de profil, dar şi specialişti din mediul economic şi academic.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.