Conducerea PSD va avea, marţi, o şedinţă online cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, pentru a discuta despre soluţii pentru protejarea locurilor de muncă şi asigurarea veniturilor românilor. "Este evident că Guvernul Iohannis-Orban a pierdut total controlul asupra pandemiei şi a înlocuit soluţiile pentru oameni cu restricţiile şi haosul. Carantinarea unor oraşe, care pare inevitabilă după regulile impuse de guvernanţi, este o soluţie dezastruoasă", spun reprezentanţii PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea Partidului Social Democrat organizează astăzi, 13.10.2020, o şedinţă online cu preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii de municipii şi oraşe, în contextul restricţiilor impuse de guvernul liberal în mai multe localităţi din ţară. Este evident că Guvernul Iohannis-Orban a pierdut total controlul asupra pandemiei şi a înlocuit soluţiile pentru oameni cu restricţiile şi haosul. Carantinarea unor oraşe, care pare inevitabilă după regulile impuse de guvernanţi, este o soluţie dezastruoasă. Va produce mii de falimente şi va lăsa pe drumuri sute de mii de oameni chiar în apropierea iernii", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de PSD

Social-democraţii susţin că reprezentanţii PNL nu se gândesc la siguranţa locurilor de muncă şi la nivelul de trai al cetăţenilor, ci doar la organizarea alegerilor, indiferent de costuri.

"PSD este singurul partid care se gândeşte la siguranţa oamenilor şi a economiei. Vom veni tot timpul în faţa românilor cu soluţii pentru ca firmele locale să nu fie obligate să-şi închidă porţile, pentru ca oamenii să-şi poată duce în continuare copiii la şcoală şi pentru ca toţi românii să aibă acces la medicamente şi la servicii de sănătate. Acestea sunt priorităţile reale ale ţării şi nu jocurile politice de-a alianţele şi alegerile", afirmă PSD.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.