Social-democraţii acuză Guvernul PNL că „taie un sfert din pâinea românilor”, iar liberalii pregătesc scumpiri până în toamnă. Partidul, condus interimar de Marcel Ciolacu, estimează că din cauza recoltelor slabe preţul la pâine va creşte, ceea ce va duce la scăderea nivelului de trai al românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Guvernarea liberală nu măreşte alocaţii şi pensii, dar pregăteşte scumpiri non-stop până în toamnă. Practic, PNL taie un sfert din pâinea românilor! Nu-i suficient că am avut în primele 5 luni ale anului scumpiri-record la alimente. Institutul Naţional de Statistică ne anunţă că preţurile continuă să crească generalizat, până în septembrie, în tot comerţul din România. Cu fiecare vizită la magazine, românii văd cum coşul de cumpărături costă tot mai mult”, arată social-democraţii, într-o postare joi pe pagina de Facebook a PSD.
 
Sursa citată adaugă că relansarea economică plănuită de PNL începe cu „o terapie şoc” pentru români.
 
„Iar la toamnă, din cauza recoltei slabe, patronii de brutării anunţă că preţul pâinii va exploda. Sindicatele au dat şi primele cifre: scumpirea va fi de 25%! Liberalii nu numai că nu le dau românilor bani în plus, dar le şi taie prin scumpiri nivelul de trai. Relansarea economică a ţării începe, de fapt, cu o terapie de şoc!”, conchide sursa menţionată. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.