Partidul România Unită a anunţat, duminică, după întâlnirea cu reprezentanţii platformei unioniste, că formaţiunea a decis să introducă în statut, ca principiu, reîntregirea teritoriului naţional, iar fiecare candidat PRU la alegerile parlamentare va semna pactul pentru unirea României cu Basarabia, iniţiat de Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia Platformei Unioniste Acţiunea 2012, condusă de George Simion a discutat în cursul serii cu preşedintele PRU, Bogdan Diaconu. În urma întâlnirii, PRU a anunţat că îşi asumă completarea articolului10 din Statutul partidului, care menţionează “reîntregirea teritorului naţional”.

În plus, fiecare candidat al formaţihnii la alegerile parlamentare va semna pactul pentru unirea României cu Basarabia, iniţiat de Platforma Unionistă Acţiunea 2012.

Partidul România Unită îşi asumă de asemenea susţinerea proiectului unionist ”Unirea ca proiect de ţară”.

”PRU îşi asumă mandatarea unor observatori din partea partidului în data de 1 decembrie 2016 la manifestarea pe care membrii Platformei Unioniste Acţiunea 2012 urmează să o desfăşoare în Bruxelles”, a mai precizat formaţiunea condusă de Bogdan Diaconu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.