Câteva sute de oameni se află în Piaţa Victoriei şi scandează „Demisia!”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, oamenii scandează „Meleşcanu, penalul!”, „Hoţii”, „Slugilor fără stăpân”, „Diaspora”.

Pe reţelele de socializare a fost anunţat pentru astăzi la ora 19.30 un eveniment intitulat „Sărbătoarea primei Victorii”.

„România a spus «DA! Nu vrem să fim conduşi de hoţi!» Va invităm astăzi, de la ora 19:30, în Piaţa Victoriei pentru sărbători o Victorie dar şi în semn de solidaritate cu revolta pe care o simt toţi cetăţenii români din afara graniţelor care nu au putut să-şi exercite dreptul consitutţional la vot. Referendumul solicitat de societatea civilă şi iniţiat de Preşedintele Klaus Iohannis a aratat că, într-o măsură covârşitoare, românii vor o justiţie independentă şi o clasă politică care să nu fie mai presus de lege. Societatea românească a spus clar ieri: «Hoţii la puşcarie, fără posibilitatea de se absolvi singuri de pedeapsa cuvenită!»", au scris organizatorii evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.