Câteva zeci de persoane participă, sâmbătă, la un protest în faţa Palatului Controceni, manifestarea intitulată ”Eu merg la portocale”, fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir. La eveniment este prezent şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a declarat că preşedintele Iohannis este singurul care ”nu a auzit de portocalele de Ploieşti”, afirmând că şeful statului este ”într-o derută logică totală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestarea a început la ora 15.00, la ora transmiterii acestei ştiri, fiind câteva zeci de persoane în faţa Palatului Cotroceni. Oamenii scandează lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis.

Mobilizarea s-a făcut, în principal, pe reţelele de socializare unde a fost creat evenimentul ”Eu merg la portocale” de către Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Manifestanţii au portocale ”bune, nu de la Ploieşti”, făcându-se aluzie la procurorul DNA Mircea Negulescu, zis ”Portocală”.


Între manifestanţi este şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu care a declarat presei că preşedintele Klaus Iohannis este ”într-o eroare totală”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

”Într-un singur loc din ţară, aici, la Palatul Controceni, se pare că nu s-a auzit de portocalele de Ploieşti. Domnul Iohannis este într-o derută logică totală, lucru care este foarte grav pentru toată lumea, indiferent ce simpatii politice avem. Domnul Iohannis a spus că nu a ascultat probele audio, că nu a citit nici stenogramele, dar s-a pronunţat că este o încercare foarte jalnică a unor penali. Atunci de ce te exprimi, de unde ştii ce vorbeşti?”, a spus Pleşoianu.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La rândul său, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a precizat că nu este vorba despre numărul de manifestanţi care ies în faţa Palatului Controceni, ci despre mesajul pe care aceştia doresc să-l transmită.

El a spus că ”fiecare om are dreptul la o judecată corectă” şi a apreciat că ”abuzurile trebuie să înceteze”.
Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi sunt la faţa lolcului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.