Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a respins miercuri, cu 46 de voturi „pentru”, 279 de voturi „împotrivă” şi 38 de abţineri, propunerea USR privind constituirea unei comisii de anchetă privind votul de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Senatorul USR Mihai Goţiu a solicitat, la începutul şedinţei plenului reunit, suplimentarea ordinii de zi cu un punct privind constituirea unei comisii de anchetă care să verifice votul de la moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Grindeanu.

"Există din înregistrările video care au fost făcute suspiciuni de furt în Palatul Parlamentului. Numărul celor care au votat este mai mic decât numărul total de voturi. Vă rugăm să puneţi acest punct pe ordinea de zi pentru a înlătura acestei suspiciuni care planează asupra parlamentarilor români", a afirmat Mihai Goţiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.