Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege prin care 27 octombrie este declarată ca Ziua Sustenabilităţii în România. Legea merge la promulgare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare declararea zilei de 27 octombrie ca Ziua Sustenabilităţii în România.

Cu această ocazie se vor putea organiza activităţi culturale, sociale şi educaţionale prin care vor putea fi promovate bunele practici în domeniul sustenabilităţii şi evidenţierea importanţei aplicării principiilor dezvoltării durabile.

De asemenea, autorităţile publice locale şi centrale vor putea acorda sprijin material, financiar şi logistic entităţilor care doresc să organizeze evenimente şi acţiuni publice dedicate sărbătoririi sustenabilităţii.

Societatea Română de Televiziune şi Societatea Română de Radiodifuziune pot include în programele lor emisiuni dedicate promovării sustenabilităţii în toate domeniile care privesc viaţa oamenilor.

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege, în calitate de for decizional şi astfel legea merge la promulgare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.