Partidul Pro România a depus la Camera Deputaţilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să fie invitată săptămâna viitoare în plen, la „Ora Guvernului”, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul parlamentarilor Pro România a depus la Biroul permanent al Camerei solicitarea pentru invitarea lui Carmen Dan, la o dezbatere în plen intitulată „Românii şi poliţiştii - victime sigure ale managementului catastrofal al ministrului Carmen Dan”.

„Grupul ProRomania urmează să ceară explicatii Ministrului de Interne Carmen Dan pentru politizarea conducerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română! Trebuie luate urgent măsuri radicale!”, spune preşedintele Pro România, Victor Ponta.
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.