Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă, marţi, că sunt licitaţii în curs pentru lucrări de aproape 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timişoara, iar altele sunt în pregătire. ”Sunt proiecte cu finanţare europeană la care am schimbat soluţia tehnică, după ce nimeni nu s-a prezentat la licitaţie”, a transmis primarul, precizând că se încearcă deblocarea proiectelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem scoase la licitaţie lucrări de aproape 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timişoara. Şi avem altele în pregătire. Invit, cu această ocazie, firmele de construcţii să depună oferte la licitaţii. Sunt proiecte cu finanţare europeană la care am schimbat soluţia tehnică, după ce nimeni nu s-a prezentat la licitaţie. Acum, încercăm să le deblocăm”, a transmis, marţi, Dominic Fritz.  

Primarul din Timişoara a precizat că, după ce au stat pe loc ani de zile, ”proiectele vechi de reabilitare a blocurilor prind în sfârşit contur”.  

”Am reuşit să închidem deja două licitaţii unde am avut ofertanţi (ofertele sunt în evaluare şi, dacă nu sunt probleme, trecem la contractare), acum avem alte trei licitaţii în derulare cu 11 blocuri şi altele în plan pentru lansare”, a mai transmis primarul din Timişoara.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.