Primarul PSD al Sectorului 4 Daniel Băluţă le mulţumeşte miniştrilor Apărării şi Economiei din Guvernul Orban, Nicolae Ciucă şi Virgil Popescu, aflaţi în vizită în SUA, pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă şi întărirea securităţii României, argumentând că eficienţa politicii se măsoară în rezultate pentru oameni, iar comunităţile aşteaptă de la cei aleşi soluţii. El dă asigurări că autorităţile Sectorului 4 al Capitalei vor găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eficienţa politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunităţile aşteaptă de la cei aleşi soluţii, proiecte concrete care să le facă viaţa mai bună. Pe scurt, cu toţii trebuie să arate că se poate! Asta au făcut ieri, în SUA, miniştrii români Nicolae Ciucă (Apărare) şi Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru centrala de la Cernavodă şi întărirea securităţii României, îi felicit şi le mulţumesc!”, a scris Băluţă pe Facebook.

El afirmă că acesta este drumul pe care România trebuie să continue să meargă, apreciind că parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii ne poate oferi stabilitatea şi predictibilitatea de care societatea are nevoie.

”Aşa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în faţa acestei imense oportunităţi de dezvoltare economică şi vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureştiului. Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiţii, salarii bine plătite, adică o viaţă mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc şi trăiesc în sectorul 4”, conchide Daniel Băluţă, care a obţinut un mou mandat la Primăria Sectorului 4 după alegerile din 27 septembrie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.