Primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula (PSD), cere demisia premierului Viorica Dăncilă şi a Guvernului pe care îl conduce. "Doamna Dăncilă, vă rog să vă daţi demisia! Doamnelor şi domnilor miniştri, vă rog să vă daţi demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziţie", spune el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Bacăului spune, marţi, într-o postare pe Facebook, că este momentul ca PSD să înţeleagă mesajul transmis de oameni, iar partidul trebuie să plece de la guvernare.

"Cred că poporul a spus Partidului Social Democrat suficient. Este momentul să înţelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar şi transparent cetăţenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare. Cred că este momentul să recunoaştem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalenţa unor alegeri parlamentare. Acest vot ne delegitimează pentru a conduce Guvernul României", afirmă Cosmin Necula (PSD).

Edilul şef al oraşului Bacău adaugă că cei care au câştigat alegerile din 26 mai trebuie să îşi assume guvernarea. Totodată, Necula îi atacă pe lideri social-democraţi ca Marian Oprişan ori Niculae Bădălău.

"Consider că în actualul context european şi naţional cei care au câştigat aceste alegeri trebuie să îşi asume guvernarea. Românii aşteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei ţări. Totodată, am convingerea că România trebuie să aibă o opoziţie de stânga puternică. Însă într-o opoziţie de stânga veritabilă nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi!", spune Necula.

În aceeaşi postare, primarul Bacăului cere clar demisia Vioricăi Dăncilă din funcţia de premier şi a Guvernului pe care ea îl conduce.

"Doamna Dăncilă, vă rog să vă daţi demisia! Doamnelor şi domnilor miniştri, vă rog să vă daţi demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziţie!". scrie Cosmin Necula.

În oraşul Bacău, PSD s-a clasat pe locul al treilea la europarlamentare. Alegerile au fost câştigate de USR-PLUS, care a adunat 30,33% din voturi. Pe poziţia a doua în oraş s-a clasat PNL, cu 22,14%, în timp ce PSD a obţinut 18,92% din numărul voturilor valabil exprimate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.