Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, este nemulţumit de lucrările de reparaţii la străzile din oraş şi ameninţă cu rezilierea contractului cu firma care se ocupă de o parte dintre acestea. Coliban afirmă că, în acest an, primăria are ca obiectiv repararea a 158 de străzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Allen Coliban (USR) a scris pe pagina sa de Facebook, marţi, că ia în considerare rezilierea contractului cu o firmă care execută lucrări la Braşov. 

”Din cauza ritmului nesatisfăcător în care se desfăşoară lucrările de reparaţii de pe străzile din lotul 1, iau în considerare să reziliez contractul de lucru cu firma Morani Impex. În acest an, am setat obiective clare, şi anume repararea a 158 de străzi din Braşov”, a scris Coliban pe Facebook.  

Potrivit primarului, Consiliul Local a bugetat 40 de milioane de lei pentru asigurarea serviciilor de reparaţie şi întreţinere străzi.  

”În acest ritm nu ne vom atinge obiectivele. Astfel, iau în considerare rezilierea acestui contract şi demararea procedurilor pentru o nouă licitaţie prin care să se atingă aceste obiective”, a mai afirmat primarul.  

Potrivit lui Allen Coliban, din lotul 1 fac parte străzile: Zizinului, Toamnei, M. Kogălniceanu, Iuliu Maniu, Al. I. Cuza, Avram Iancu, Stadionului, Calea Făgăraşului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.