Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, vineri, că a cerut Corpului de Control să verifice stadiul dosarelor depuse pe Legea 10/ 2001 pentru a vedea e ce acestea au tărăgănat de ani de zile. Primarul precizează că 793 de dosare au fost analizate de la începutul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am grăbit ritmul de analiză a dosarelor pe Legea 10/2001. De la începutul anului, am soluţionat 793 de dosare”, a scris, vineri, pe Facebook, Nicuşor Dan.  

Acesta precizează că a cerut Corpului de control o anchetă.  

”Pentru a avea o imagine cât mai clară a cauzelor care au dus, de ani de zile, la întârzieri, am cerut Corpului de Control să întocmească un raport. În urma controlului, vom lua acele măsuri administrative care să optimizeze activitatea pe Legea 10/2001 în toate etapele procedurii”, a mai scris primarul general.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.