Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, acuză Guvernul că trimite prea puţine doze de vaccin anti-coronavurus şi cere transparentizarea modului de distribuire a dozelor în teritoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Facebook, Pucheanu cere public Guvernului să prezinte în mod transparent cum se distribuie dozele de vaccin în teritoriu.

"Gălăţenii trebuie să ştie cum se distribuie dozele de vaccin. Cer public Guvernului să prezinte în mod transparent cum se distribuie dozele de vaccin în teritoriu. Trebuie să ştim cu toţii de ce la Galaţi ajung puţine doze, comparativ cu alte oraşe. Dacă tot se vorbeşte de transparenţă, este de datoria Guvernului să spună pe ce criterii trimite mai multe vaccinuri într-un loc şi mai puţine în altul. Gălăţenii, ca toţi românii, trebuie trataţi în mod egal!", a scris Pucheanu.

La Galaţi, numărul de doze de vaccin administrate începând cu data de 4 ianuarie a ajuns la 75.037.

Numărul total al persoanelor care au primit şi a doua doză este de 27.517. Alte 20.003 persoane din judeţ au primit doar prima doză de vaccin anti-coronavirus.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.