Primarul din Filiaşi, judeţul Dolj, Gheorghe Ilie, care a câştigat alegerile locale cu peste 88% din voturi, a fost declarat incompatibil printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. El fusese acuzat de către Agenţie Naţională de Integritate că s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 2012-2013, ocupând simultan funcţiile de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al unui liceu din localitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri, că Ilie Gheorghe, primarul oraşului Filiaşi, este incompatibil. Decizia instanţei este definitivă.
 
Agenţia Naţională de Integritate susţine că Gheorghe Ilie s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 16 iulie 2012 - 27 septembrie 2013, întrucât a deţinut simultan funcţiile de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic "Dimitrie Filişanu" din Filiaşi. 
 
Gheorghe Ilie a ocupat funcţia de viceprimar al oraşului Filiaşi, iar în 2016 a devenit primar al localităţii. În 2020 a câştigat un nou mandat de primar, obţinând 88,76% din voturi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.