Primarul Capitalei, Nicuşor Dan afirmă luni despre semnarea primului proiect cu finanţare prin PNRR pentru Bucureşti că vizează renovarea şi consolidarea corpurilor A şi B ale Maternităţii Bucur. Primarul a ţinut să aprecieze în mod deosebit prezenţa prim-ministrului Nicolae Ciucă la ceremonia de la Palatul Victoria, el arătând că ”implicarea premierului dovedeşte încă o dată cât de important este pentru modernizarea României acest program care vizează consolidarea şcolilor, spitalelor, instituţiilor publice şi eficientizarea energetică a clădirilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am semnat astăzi la Guvern împreună cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, primul proiect care a primit finanţare prin PNRR. Proiectul vizează renovarea şi consolidarea corpurilor de clădire A şi B ale Maternităţii Bucur, din str. Bucur, sector 4”, spune primarul Capitalei. 
 
El precizează că ”valoarea finanţării nerambursabile este de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanţare”.
 
”Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistenţă a clădirii pentru corpul A (consolidarea fundaţiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereţi structurali din beton armat etc.) şi consolidarea seismică şi reabilitarea termoenergetică a Corpului B. Apreciez în mod deosebit prezenţa prim-ministrului Nicolae Ciucă la ceremonia de semnare a unor contracte finanţate prin componenta “Valul Renovării” din PNRR. Implicarea premierului dovedeşte încă o dată cât de important este pentru modernizarea României acest program care vizează consolidarea şcolilor, spitalelor, instituţiilor publice şi eficientizarea energetică a clădirilor”, a mai arătat Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.